Malaysia - The Most Popular Tweets


power betul scene beli tiket final kt Malaysia ni. kalau berterusan camni insyallah Malaysia akan ke Piala Dunia 2068 http://t.co/VF38MdyhQr — Khairil Anuar
Final Piala Malaysia 2014. Sebagai induk, kami mencabar Elephant Army dan Boys Of Straits untuk saling beradu koreografi. — UM'07
Philippines Indonesia Malaysia Thailand Singapore Vietnam Japan Korea #WEAREONE — EXOFFICAL
Helm anti-peluru yang dipakai tentara Malaysia adalah produksi PT. Saba Wijaya Persada, Jelambar, Jakarta Barat. — FAKTA FAKTANYA WOW™
6/10 untuk jersi home, dan 4/10 untuk jersi away. design yg buruk ni memang sesuai dengan corak permainan Malaysia. http://t.co/167YqOxbNJ — Khairil Anuar
RT @DoctorScholars: http://t.co/b8Ccqh4xxM beasiswa Syariah / Islamic Finance di Malaysia, mau? :) ~1030 — Beasiswa Indonesia
“buto la korang nak komplen pasal jersi baru Malaysia, buat cantik cantik pun korg beli kat Padang Besar gak” -Nike Malaysia — Khairil Anuar
A closed up look at our new Harimau Malaysia Jersey. #SayaTeamMalaysia @nikemy http://t.co/kUWNYQZrXp — Team Malaysia
#Malaysia: Charges against Anwar Ibrahim are a blatant attempt to silence a critical voice. http://t.co/shA8GPgFh5 http://t.co/ozkQVxjxs2 — AmnestyInternational
Kesimpulannya, boleh dikatakan ramai peminat Harimau Malaya tidak berpuas hati dengan design jersi baru skuad Malaysia. — Harimau Malaya
Aku dah pakai baju Malaysia setahun lagi awal sebelum dia release. Eh silap, baju BN. Kakakaka http://t.co/8NxL7gcDQL — Lengchai
. @iamsrk 's @HNY has got the Biggest Opng for any #Bollywood film during weekend in #Gulf region, #SriLanka, #SouthAfrica & #Malaysia — Bollywood Hungama
Rakyat Malaysia inginkan perumahan mampu milik berkualiti, dan kerajaan mendengar. - Admin http://t.co/0O4voBUruz — Mohd Najib Tun Razak
Malaysia Cup Final, biggest game in South East Asia, so why can't they organise it properly? http://t.co/aaeJj99NKS — Jakarta Casual

The topic Malaysia is also trending in other places including Kajang Ipoh Johor Bahru Klang Kuala Lumpur